hudecek

5. 10. 2014 v 18.00 hod Slavnostní koncert k 10. výročí založení sdružení

Dne 5. říjma 2014 se od 18.00 hod koná v kostele sv. Anny v Sedleci slavnostní koncert k 10. výročí založení Občanského sdružení na záchranu kostela sv. Anny v Sedleci a tedy i 10 let oprav kostela sv. Anny. Hlavní hvězdou koncertu bude houslový virtuos Václav Hudeček, v jehož podání zazní slavný koncert A. Vivaldiho Čtvero ročních dob.

Václava Hudečka doprovodí Karlovarský symfonický orchestr. Jako bonus budou návštěvníci koncertu první, kdo uvidí první část interiéru kostela zrestaurovanou do původní podoby z r. 1745.

Cena vstupenky na slavnostní koncert je 200,- Kč a 100% z ceny vstupenky bude věnováno na sbírku na opravu kostela sv. Anny v Sedleci. Ve prospěch veřejné sbírky bylo prodáno 250 vstupenek a na účet sbírky bylo vloženo 50.000,- Kč. Děkujeme!

Fotografie z koncertu


Přidáno

v

Od

Tags:

Komentáře

Jeden komentář: „5. 10. 2014 v 18.00 hod Slavnostní koncert k 10. výročí založení sdružení“

  1. Zuzana Michalková avatar
    Zuzana Michalková

    Vážený pán predseda A. Kůrka,

    prekvapila ma a veľmi príjemne správa, že občianske združenie na záchranu kostola sv. Anny v Sedleci, v Karlových Varoch oslávi 10 rokov svojej existencie.

    Desať rokov je pomerne dlhé obdobie, kedy je už možná aj akási rekapitulácia. A ja ak dovolíš prosím, si urobím akúsi svoju analýzu.

    Spoznala som Ťa pán predseda v čase, keď som trochu tápala a hľadala pomoc a oporu. Pomoc pri zakladaní spoločnosti parkinsonikov na Slovensku. Bola som niekoľkokrát v K. Varoch, spolu sme mali niekoľko dlhých rozhovorov. A môžem povedať, že tie rozhovory mi veľmi, veľmi pomohli. Čerpala som z Tvojich slov, neraz som si ich doma premietala. A tá Tvoja energia, sila, Tvoj entuziazmus, tak toto bolo veľmi motivujúce. A ja jedným dychom poviem, že mi veľmi pomohlo to, že som spoznala aj Teba. Ďakujem, že i Ty si stál na začiatku mojej cesty, ďakujem za už spomenuté rozhovory. Pomohli mi viac, než si myslíš. Pomohli mi veľmi a ja na Tvoju podporu nemôžem zabudnúť a preto si dovoľujem písať tieto riadky.

    Úprimná vďaka predseda, Alois Kůrka.

    Prajem Tebe, i ľuďom, ktorí Ti už akýmkoľvek spôsobom pomohli, alebo pomáhajú i naďalej, veľa energie, odhodlania, veľa porozumenia a pochopenia. Želám vám všetkým mnoho dobrých ľudí, ktorí nepozerajú na materiálne statky, ale svojou dobrotou prispievajú na váš skvost, na váš kostol.
    Veľa zdravia, mnoho šťastia a ďalšie roky nech sú v znamení rekonštrukcie a dokončovacích prác a aby váš kostol bol stále vašou pýchou, pýchou vašej nesmiernej obetavosti a pracovitosti.

    Všetko dobré Alois a vedz, že budeš stále príkladom, že aj handicapovaný človek môže byť prínosom pre spoločnosť. Ty si toho jasným príkladom a ja sa pred Tebou hlboko skláňam. Naozaj hlboko. S nesmiernou úctou k Tebe,

    Zuzana Michalková,

    Košice, Slovenská republika
    11 rokov trpiaca na Parkinsonovu chorobu,
    zakladajúci predseda a reprezentant pre styk s verejnosťou Spoločnosti Parkinson Slovensko
    a zakladajúci člen Asociácie sestier a pacientov ASAP

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *