chodnik-konecna podoba

Opravy v městské části Sedlec v r. 2011

Jak se můžete dočíst v článku o našem sdružení, nezabýváme se pouze opravou kostela a pořádáním koncertů na jeho záchranu. Poslední 3 roky také aktivně zastupujeme naší městskou část Sedlec při jednáních s vedením města Karlovy Vary.
Na návrhy občanů předkládáme stížnosti a problémy naší městské části a snažíme se spolu s městem o jejich řešení.


První viditelné výsledky se dostavily v letošním roce. Na jaře bylo opraveno oplocení okolo památníku osvobození. Na obrázcích vidíte stav před opravou a po ní.

pomnik-predpomník-po

 

 

 

 

 

 

 

(kliknutím se obrázky zobrazí ve vyšším rozlišení)

Největší a nejvýznamnější letošní akce pro MČ Sedlec proběhla během listopadu a prosince 2011. Jde o opravu chodníků v centru Sedlece, kde byly chodníky v havarijním stavu a ohrožovaly zdraví chodců. Po jejich dokončení budou provedeny parkové úpravy, na kterých se sdružení dohodlo se Správou lázeňských parků. Úpravy budou spočívat především v úplném odstranění živých plotů z přestárlého pámelníku, prorostlého náletovými dřevinami a plevelem, který spíš než okrasa parku sloužil jako toalety pro místní pivaře a odpadkový koš.
chodnik-konecna podoba

Za všechnu tuto práci patří poděkování jak vedoucím představitelům města Karlovy Vary, tak i vedoucím a pracovníkům jednotlivých odborů a příspěvkových organizací města, se kterými byla vždy vynikající spolupráce. Děkujeme!


Přidáno

v

,

Od

Tags:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *