schuze140411

14. 04. 2011 Setkání s vedením města

Jako každoročně uspořádalo naše sdružení spolu s městem Karlovy Vary v Sedlecké pivnici setkání občanů naší městské části s představiteli města Karlovy Vary.
Občané měli poprvé možnost seznámit se s nově zvolenými zástupci města. S primátorem Petrem Kulhánkem, 1. náměstkem primátora Jiřím Kotkem a náměstkem primátora Jiřím Klsákem. V úvodu nově zvolení zástupci města představili sebe i své plány do budoucna. Poté měli občané možnost přednášet stížnosti na stav naší čtvrti.

Některé připomínky byly zodpovězeny přímo na místě, některé budou po prošetření řešeny průběžně a výsledky šetření zveřejňovány prostřednictvím našeho sdružení na vývěsce v naší městské části. Zástupci města slíbili, že se budou všemi podněty zabývat a postupně je v rámci možností především finančních, řešit.
Tři závažné a opakující se stížnosti budou vyřešeny již v letošním roce. Jde o opravu oplocení okolo památníku osvobození, která by měla být do květnových oslav dokončena, dále o opravu chodníků v centru Sedlece a vybudování chodníku v aleji mezi Sedlecem a Růžovým Vrchem.
Vzhledem k tomu, že se leckteré problémy již podařilo vyřešit a na jiných se již pracuje, je zřejmé, že podobné schůzky mají svůj význam a budeme je pořádat i v budoucnu.

schuze140411


Přidáno

v

,

Od

Tags:

Komentáře

Jeden komentář: „14. 04. 2011 Setkání s vedením města“

  1. Tomáš Beck avatar

    Je dobře, že se zastupitelé města snaží něco dělat pro občany. Držím place, ať se vše podaří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *